Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Tjärn, Skellefteå, Tegelbruksvägen, Umeå, Gafsele, Åsele Kommun, Forsbacka, Lycksele, Storgatan, Moröhöjden, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll Västerbotten, resultat från trafikkontroller.

Västerbotten, Tjärn, Skellefteå, Tegelbruksvägen, Umeå, Gafsele, Åsele Kommun, Forsbacka, Lycksele, Storgatan, Moröhöjden, Västerbottens län

Inga anmärkningar noterades vid nykterhetskontrollen på E4 vid rastplats Tjärn.

Det finns inga anmärkningar noterade vid trafikkontrollen på riksväg 95 i Degerbyn, Skellefteå.

På Blåvägen/Tegelbruksvägen i Umeå kontrollerades 30 förare, alla var utan anmärkningar.

På länsväg 503 i centrala Umeå utfärdas ordningsböter till en förare på grund av att inte väjningsplikten iakttagits samt på grund av ett trasigt halvljus.

På riksväg 90 i Gafsele, Åsele kommun, utfärdades två ordningsböter på grund av fortkörning. Högst uppmätta hastighet var 91 kilometer i timmen på en 70-sträcka.

På Forsbacka i Lycksele kontrollerades cirka 80 fordon och alla var utan anmärkningar.

På Storgatan i Umeå utfärdades ordningsböter till en förare på grund av hastighetsöverträdelse samt på grund av att handhållen mobiltelefon användes under färd.

På Moröhöjden i Skellefteå utfärdades en ordningsbot till en förare på grund av att det råder körförbud för den bil som kördes.

Mest läst av andra