Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Bergsboda, Umeå Kommun, Studentvägen, Sofiehem, Skolgatan, Vilhelmina, Häggås, Dorotea Kommun, Skravelsjö, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll

Västerbotten, resultat från trafikkontroller i dag.

Västerbotten, Bergsboda, Umeå Kommun, Studentvägen, Sofiehem, Skolgatan, Vilhelmina, Häggås, Dorotea Kommun, Skravelsjö, Västerbottens län

07:45 Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen som utfördes på länsväg 531 i höjd med Bergsboda, Umeå kommun.

08:14 En nykterhetskontroll utfördes på Studentvägen på Sofiehem i Umeå. Totalt kontrollerades 17 förare och samtliga var utan anmärkningar.

08:30 På Östteg i Umeå utfärdades en ordningsbot till en personbilsförare på grund av att bilen som kördes hade körförbud.

08:36 Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen som utfördes på Skolgatan i Vilhelmina. Alla kontrollerade var utan anmärkningar.

08:41 På Östteg i Umeå utfärdades en ordningsbot till en personbilsförare som använde handhållen mobiltelefon under färd.

09:11 Alla som passerade trafikkontrollen på E45 vid Häggås, Dorotea kommun, höll hastighetsgränsen. Inga anmärkningar rapporteras därifrån.

09:43 På länsväg 512 vid Skravelsjö, Umeå kommun, utfärdades fyra ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 102 kilometer i timmen på en 80-sträcka.