Karta som med röd fyrkant ramar in Riksvägen, Frånö, Sollefteå, Kramfors, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Riksvägen, Frånö, bråk mellan boende

Riksvägen, Frånö, Sollefteå, Kramfors, Västernorrlands län

När polisen kommer till adressen, som är ett asylboende, så är det stökigt men inget pågående bråk. Tre personer anträffas skadade, blödande från sårskador. Poliserna utför sjukvårdande åtgärder i avvaktan på ambulans.

De tre skadade behöver sjukhusvård för sina skador. Två förs med ambulans till Sundsvalls sjukhus och en förs med polisbil till Sollefteå sjukhus. Ingen av de skadade har livshotande skador.

Skadorna har, enligt de uppgifter som hittills kommit fram, orsakats av glas eller porslin som använts som tillhygge vid bråket. Trots att det fanns många personer på plats så har det hittills varit svårt att få fram vad som egentligen hänt.

Ingen är gripen.

Det finns för närvarande inget mer att informera om. Polispatrullen kommer att skriva anmälningar om misshandel men har ännu inte avrapporterat. Ärendet övertas imorgon av förundersökningsledare i Kramfors och frågor hänvisas dit. 

Polisen Västernorrland

Mest läst av andra