Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Härnösand, Sundsvall, Timrå, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammansfattning natt

Örnsköldsvik, Härnösand, Sundsvall, Timrå, Västernorrland, Västernorrlands län

Örnsköldsvik 23:53 Narkotikabrott. Patrull påträffar en person som misstänks för narkotikabrott eget bruk. Personen medtog för kroppsbesiktning (provtagning) och förhör.

Härnösand 00:39 Misshandel. Polisen får information om en misshandel. Patrull beordrad. Ingen frihetsberövad. Anmälan om misshandel upptagen.

Sundsvall 00:58 Fylleri. Polisen omhändertar en person för LOB ("fylleri")från centrala Sundsvall. Mannen får nyktra tilll på polisstationen. E4

Timrå 01:46. Trafikolycka med två fordon. Två fordon som kört av vägen efter E4:an - inga personskador. Ambulans, räddningstjänst och polis åkte till platsen. Mycket halt eftervägen. Efter kontroll beställdes bärgare till bilarna. Polisen skriver en anmälan om trafikolycka.

Sundsvall 03:22. Kontroll av fordon. Patrull stoppar en bil som har körförbud och är avställd. Av olika skäl ansågs att personen skulle få en chans till på sig att åtgärda felen och personen fick så kallad rapporteftergift. Bilen fick inte användas mer utan parkerades i anslutning till platsen. Personen kommer få köra fordonet direkt till besiktning eller verkstad under dagtid.

Uppdatering kl 06:55 (av Börje Öhman, kommunikatör)

En lugn avslutning på natten. Inga akuta händelser att rapportera om.

Polisen Västernorrland

Mest läst av andra