Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Bollstabruk, Norrmalm, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Bollstabruk, Norrmalm, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning mellan 22.00 och 07.00. En person ha medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har inträffat under natten, inga personskador.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:14 Misshandel, Bollstabruk, Kramfors
Polisen beordras till en adress i Bollstabruk med anledning av ett bråk. En man i 30-årsåldern grips misstänkt för att ha misshandlat en annan man. Det finns inga uppgifter om att den man som blivit utsatt för misshandeln ska ha behövt uppsöka vård. Den gripne ska höras innan åklagare ska besluta om han ska anhållas eller släppas på fri fot.

06:03 Skadegörelse, Norrmalm, Sundsvall
Polisen kontaktas angående att två busskurer i Norrmalm har blivit sönderslagna. Det ligger glassplitter över hela vägbanan. Polisen kontaktas kommunen som får ta hand om saken, samt göra en anmälan till polisens kontaktcenter.