Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Härnösand, Södra Vägen, Örnsköldsvik, Sollefteå, Torggatan, Sundsvall, Stenstan, Haga, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med låg till normal arbetsbelastning. Sex personer, utöver nedanstående, har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:06 Drograttfylleri, Härnösand: Polispatrull ska stoppa och kontrollera en personbil på Södra Vägen. Föraren, en man i 20-årsåldern, försöker under cirka 100 meter köra ifrån polisen men springer sedan från bilen. Polis stoppar mannen och då han misstänks vara påverkad av narkotika får han följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri, hastighetsöverträdelse samt att ej ha stannat på polismans tecken upprättas.

02:05 Förargelseväckande beteende, Örnsköldsvik: En man får ordningsbot för att ha urinerat offentligt.

02:06 Trafikbrott, Sollefteå: Bilförare på Torggatan får ordningsbot för att ha parkerat där det är stoppförbud.

03:07 Ringa bedrägeri, Sundsvall: Polisen kontaktas angående att fyra personer sprungit från en taxi utan att betala för sin resa. En av personerna har tappat sin korthållare i bilen och kan identifieras. En anmälan gällande ringa bedrägeri upprättas.

03:21 Misshandel, Sundsvall: Polispatrull beordras till Stenstan med anledning av ett slagsmål mellan flera personer. Utanför en krog. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha blivit allvarligt skadad. Polisen håller förhör med några av de inblandade. En anmälan gällande misshandel upprättas.

05:21 Skadegörelse, Sundsvall: Polispatrull beordras till Haga där någon slagit sönder ett fönster i en bostad. Patrullen påträffar en misstänkt man på plats. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och en anmälan gällande skadegörelse upprättas.

Mest läst av andra