Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrlands Län, Kramfors, Stenstan, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Västernorrlands Län, Kramfors, Stenstan, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län

Sedan midnatt har fyra personer i Västernorrlands län omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Två av dessa misstänks även för ringa narkotikabrott och i ett fall även våldsamt motstånd. Ytterligare en person har under natten medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

Här följer ett urval av nattens ärenden:

00:00 Trafikbrott, Härnösand
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Härnösands centrum. Föraren, en ung man, får en ordningsbot på grund av en felaktig belysning på fordonet. 

00:17 Grov misshandel, Kramfors
Polisen beordras till centrala Kramfors med anledning av ett bråk utomhus. Det uppges vara mycket folk på platsen.

När polisen kommer till platsen pågår inget bråk. En person, en kvinna, har förts till sjukvård med ambulans. Skadeläget är oklart.

Polisen tar upp vittnesuppgifter från platsen. Det råder ännu oklarheter i vad som har inträffat. Ärendet rubriceras i nuläget grov misshandel. Fler utredningsåtgärder så som förhör kommer att utföras. 

02:27 Misshandel, Sundsvall
Polispatrull uppmärksammar ett bråk i Stenstan, Sundsvall. Två kvinnor i 45-50-årsåldern ska ha varit inblandade i bråket. Polisen tar upp en anmälan gällande misshandel. Den ena kvinnan får skjuts till sjukvård.

03:43 Misshandel, Sundsvall
Polispatrull i Stenstan uppmärksammas på en misshandel. En man i 25-årsåldern uppges att han har blivit misshandlad av flera okända gärningsmän. De misstänkta gärningsmännen kan inte återfinnas. En anmälan gällande misshandel upprättas. 

Mest läst av andra