Karta som med röd fyrkant ramar in Bredbyn, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Kort sammanfattning över nattens händelse.

Bredbyn, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:35 Trafiolycka singel, LV 1035 Bredbyn

Polisen fick samtal från SOS om att en lastbil vält på Lv 1035 strax utanför bredbyn. Polis,räddningtjänst och ambulans är påväg till platsen. Förraren är ute ur fordonet.

Uppdatering kommer

Patrullen meddelar att förraren fördes till sjukhus med ambulans. 

Lastbilen skall ej stå trafikfarligt  enligt patrullen.

Uppdatering kommer

Patrullen kommer skriva anmälan om trafikolycka utan misstankar om brott. Bärgare är på plats och kommer bärga upp lastbilen.

Skador på förraren hänvisar polismyndigheten till sjukvården. 

Uppdatering kl 07:05 (Börje Öhman)

Kl 02:41 Långsele, försök till stöld ur förråd. Två personer, en kvinna i 30-års åldern och en man i 40-års åldern, grips av polisen. Upprinnelsen är att en fastighetsägare sett hur dessa två personer varit inne i ett förråd och "rotat". Ärendet redovisat till jourhavande förundersökningsledare.

Kl 02:50 Kvissleby, Sundsvall, drograttfylleri och bilstöld. Polispatrull stoppar en norskregistrerad bil som vid kontroll visar sig vara efterlyst som stulen i Norge. Föraren, en man i 25-års åldern, grips misstänkt för stöld av bilen och för drograttfylleri. Passageraren, en man i 20-års åldern, grips också misstänkt för stöld av bil. Bilen tas i beslag. Utredning pågår.

För övrigt en bra natt utan akuta händelser att rapportera om.

Mest läst av andra