Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Sundsvall, Nacksta, Birsta, Alnön, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens händelser.

Örnsköldsvik, Sundsvall, Nacksta, Birsta, Alnön, Västernorrland län, Västernorrlands län

00:05 Skadegörelse Örnsköldsvik. Någon som klottrat på en bil i ett parkeringsgarage. Även tanklocket ska vara uppbrutet. Polis har varit på plats och dokumenterat händelsen, patrullen kommer att upprätta en anmälan.

00:28 Rattfylleri Sundsvall. Bil som kört i diket i Nacksta. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Efter provtagning är mannen omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen är misstänkt för drograttfylleri.

01:10 Stöld/inbrott. Larm från butik i Birsta. Polis beordras till platsen. Okända gärningsmän som brutit sig in i butiken och tillgripit en större mängd tobak. Under morgonen kommer Polisens tekniker att genomföra en brottsplatsundersökning. Anmälan grov stöld.

05:20 Stöld Sundsvall. Under morgonen anmäler en bilägare på Alnön att någon stulit grill och spoiler från hans bil. Polis till platsen för utredningsåtgärder under dagen.

I övrigt en natt med få händelser, inget särskilt att rapportera.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra