Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Björnavägen, Örnsköldsvik, Bergsgatan, Sundsvall, Landsvägsallén, Esplanaden, Rådhusgatan, Dingersjö, Njurunda, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser från natten.

Björnavägen, Örnsköldsvik, Bergsgatan, Sundsvall, Landsvägsallén, Esplanaden, Rådhusgatan, Dingersjö, Njurunda, Västernorrland län, Västernorrlands län

Sammanfattningsvis en natt med hög belastning. En typisk sk "löningshelg" där alkoholrelaterade ärenden som fylleri, misshandel och bråk dominerar.

Kl 00:17 Björnavägen, Örnsköldsvik, drograttfylleri. Man i 20-års åldern.

Sammanfattningsvis en natt med hög belastning. Natten domineras av alkoholrelaterade ärenden som fylleri, misshandel och bråk. En typisk sk "löningshelg".

Kl 00:27 Bergsgatan, Sundsvall, rattfylleri. Man i 25-års åldern. Omhändertagen med stöd av LOB efter provtagning.

Kl 00:33 Landsvägsallén, Sundsvall, misshandel. Slagsmål mellan flera personer. En man har blivit slagen med en flaska i huvudet. Gärningsmannen är identifierad men inte gripen.

Kl 01:15 Esplanaden, Sundsvall, misshandel. Man i 45-års åldern misshandlad. Anmälan upprättad, ingen som är identifierad som misstänkt.

Kl 02:04 Rådhusgatan, Sundsvall, misshandel. Kvinna som blivit knuffad och fallit i golvet och skadat sig. Förd med ambulans till sjukhus. Oklart vilka skador hon ådragit sig. Den misstänkte är identifierad som en man i 25-års åldern. Han är inte gripen.

Kl 02:20 Dingersjö, Njurunda, smitning från trafikolycka mm. En bil som kört in i ett staket på privat område och föraren har lämnat platsen. Vid kontroll av fordonet så visar det sig är det är stulet från en uppställningsplats i Dingesjö. Bilen var sedan tidigare tagen i beslag av polisen. Bilen bärgas åter till uppställningsplatsen. Ingen misstänkt identifierad.

Mest läst av andra