Karta som med röd fyrkant ramar in Kramfors, Bollstabruk, Ånge, Fränsta, Sollefteå, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Kramfors, Bollstabruk, Ånge, Fränsta, Sollefteå, Västernorrland län, Västernorrlands län

01:29 Rattfylleri, Kramfors
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på riksväg 90 i Bollstabruk. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

04:13 Stöld/inbrott, Ånge
Polis beordras till en verkstad utanför Fränsta som utsatts för ett inbrottsförsök. Anmälaren, som bor intill verkstaden, vaknade av att hunden skällde och såg då att det lyste i en av hans bilar på gården. När han senare går ut till verkstaden upptäcker han att någon försökt ta sig in i ett kassaskåp. Ingen finns kvar på platsen och i nuläget är det ingenting som saknas. Patrullen har gjort en brottsplatsundersökning och upprättat en anmälan om försök till inbrott.

05:18 Narkotikabrott, Sollefteå
Polis beordras till en adress i Sollefteå där en man misstänks bruka narkotika. Mannen medtas för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav.

Under natten har polisen även kontrollerat ett antal personer och fordon. Samtliga utan anmärkning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra