Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Matforsvägen, Sundsvall, Ånge, Härnösand, Högakustenbron, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

Matforsvägen, Sundsvall, Ånge, Härnösand, Högakustenbron, Västernorrlands län

En viltolycka har rapporterats in till polisens ledningscentral. Den har skett på Matforsvägen i Sundsvall. Det finns inga uppgifter om personskador.

02:09, Ånge

En man har slagit sönder en port och en porttelefon, han anmäler själv detta till polisen. Polisen åker till adressen där mannen befinner sig. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

03:28, Härnösand

En verksamhet i centrum larmar om att de kan se ett pågående inbrott via sina övervakningskameror. Polisen åker till platsen, ingen gärningsman fanns kvar. Med hjälp av spår på platsen kan en misstänkt tonårspojke senare påträffas. Anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

04:47, Högakustenbron, Härnösand

En personbil har kört in i mitträcket, polis och räddningstjänst åker till platsen. Inga personskador finns rapporterade, men bilen behöver bärgas från platsen. En anmälan gällande vårdslöshet i trafik upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.