Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Härnösand, Södra Vägen, Granudden, Sollefteå, Ramsele, Helgum, Sundsvall, Saltvik, Båräng, Fröland, Kramfors Kommun, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 22.00-07.00.

Härnösand, Södra Vägen, Granudden, Sollefteå, Ramsele, Helgum, Sundsvall, Saltvik, Båräng, Fröland, Kramfors Kommun, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

23.33 Trafikkontroll, Härnösand:
Vid en trafikkontroll på Södra Vägen, Granudden, får en förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse och en förare får ordningsbot på grund av felaktig belysning.

01.09 Viltolycka, Sollefteå:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en lastbil och ett rådjur på länsväg 331 mellan Ramsele och Helgum. Inga personskador rapporteras.

01.26 Försök till mord, Sundsvall:
Se tidigare notis via länk nedan

02.23 Trafikkontroll, Härnösand:
Två förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse vid en trafikkontroll på E4, Saltvik.

02.55 Viltolycka, Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 665, Båräng. Inga personskador rapporteras.

05.26 Trafikkontroll, Härnösand:
Vid en trafikkontroll på E4, Fröland får åtta förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse. Två av dessa får sitt körkort omhändertaget.

Övrigt:
En man i Kramfors kommun har under natten gripits misstänkt för att ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Ingen ambulans har behövt kallas till platsen. Mannen har senare anhållits av åklagare. En anmälan gällande misshandel är upprättad.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.