Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Kramfors, Härnösand, Antjärn, Örnsköldsvik, Tegelvägen, Nacksta, Södermalm, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 22.00-07.00

Sundsvall, Kramfors, Härnösand, Antjärn, Örnsköldsvik, Tegelvägen, Nacksta, Södermalm, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22.12 Rattfylleri, Sundsvall:
Vid stopp och kontroll av en personbil misstänks föraren vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott (bruk) upprättas.

22.37 Misshandel, Kramfors:
Polispatrull beordras till centrala Kramfors där en man uppges ha blivit misshandlad. Ingen misstänkt gärningsperson finns kvar på platsen. Det finns inga uppgifter om att mannen behövt föras till sjukvård. En anmälan gällande misshandel upprättas.

00.45 Viltolycka, Härnösand:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på E4, Antjärn. Inga personskador rapporteras.

05.58: Trafikolycka, Örnsköldsvik:
larm om att en personbil kört in i mitträcket på E4, Öden. Polispatrull beordras till platsen. Ingen person uppges ha skadats i samband med olyckan. Bärgare tillkallas. De inblandade personerna får skjuts från olycksplatsen.

06.09 Viltolycka, Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på Tegelvägen, Nacksta. Inga personskador rapporteras.

06.35 Trafikolycka, Sundsvall:
Larm om trafikolycka på Södermalm. En personbil med en person uppges ha körts av vägen. Polispatrull beordras till platsen. Det finns i nuläget inga uppgifter om personskador.

Övrigt:
Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...