Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Granudden, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Sundsvall, Granudden, Västernorrlands län

Under natten har två viltolyckor utan personskada rapporterats till polisen. De inträffade i Sidjsö, Sundsvall samt på Norra Alnö, Sundsvall. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:49 Grovt vapenbrott, Sundsvall
Under sen kväll får polisen samtal om smällar i centrala Sundsvall. Polisen åker till platsen och kan konstatera att det ska ha skjutits på en port och att rutan är trasig. 

I anslutning till platsen griper polisen en man och en kvinna i 35-40-årsåldern. De har koppling till aktuell fastighet. Efter förhör har personerna anhållits. Misstanken gäller grovt vapenbrott och skadegörelse.

Polisens bedömning i nuläget är att det rör sig om en isolerad händelse. Ingen person har kommit till skada. 

02:21 Stöld, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande att okänd gärningsperson/personer ska ha tagit sig in på ett företagsområde utanför Sundsvall. Polisen har varit på plats och där kan konstateras att ett arbetsfordon ska ha tillgripits. Anmälan upprättas gällande grov stöld. Det finns i nuläget ingen misstänkt i ärendet. 

03:08 Olaga intrång, Sundsvall
Polisen beordras till en restaurang i centrum med anledning av ett misstänkt pågående inbrott. Polisen påträffar senare en man som stämmer in på signalementet av den man som ska ha varit in i lokalerna. Det finns ingen uppgift om att något tillgripits. Anmälan upprättas gällande olaga intrång.

05:55 Trafikkontroll, Härnösand
Polisen har haft en trafikkontroll på E4 Granudden. 29 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...