Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Bondsjöstaden, Stenstan, Sörfors, Sundsvall, Långsele, Sollefteå, Sidsjö, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Bondsjöstaden, Stenstan, Sörfors, Sundsvall, Långsele, Sollefteå, Sidsjö, Västernorrlands län

00:14 Skadegörelse, Härnösand
Polisen beordras till Bondsjöstaden där en man ska ha slagit på bilar och fönsterrutor tillhörande en snabbmatsrestaurang. Polisen åker till platsen och det framkommer att mannen ska ha kastat stenar på ett antal bilar och på snabbmatsrestaurangen. Anmälan gällande skadegörelse upprättas. Samme man blev avvisad från restaurangen tidigare under kvällen då han ska ha uppträtt hotfullt. 

03:50 Inbrott, Sundsvall
Polisen upptäcker att det har varit inbrott på en restaurang i Stenstan. Okänd gärningsperson ska ha tagit sig in i lokalerna och tillgripit bland annat elektronik. Anmälan upprättas gällande stöld genom inbrott samt skadegörelse.

Övrigt: Tre viltolyckor har anmälts till polisen. De inträffade i Sörfors, Sundsvall, riksväg 87 Långsele, Sollefteå samt i Sidsjö, Sundsvall. Det finns inga personskador rapporterade. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...