Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skönvik, Örnsköldsvik, Ånge, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Skönvik, Örnsköldsvik, Ånge, Västernorrlands län

22:26 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen beordras till ett lägenhetshus i Skönvik med anledning av en skadegörelse. Två män ska ha gjort åverkan på en dörr. Personerna är inte kvar när polisen kommer dit. Anmälan om skadegörelse upprättas.

00:36 Drograttfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en bil utanför Örnsköldsvik. Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Anmälan om drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk upprättas. Mannen får sitt körkort omhändertaget.

05:37 Försök till stöld, Ånge
Polisen beordras till en återvinningscentral i Ånge med anledning av ett misstänkt pågående inbrott. Okända gärningspersoner ska ha befunnit sig på platsen, men lämnat den. De ska inte ha fått med sig något. Anmälan om försök till stöld upprättas. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...