Karta som med röd fyrkant ramar in Esplanaden, Stenstan, Sundsvall, Sollefteå, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Esplanaden, Stenstan, Sundsvall, Sollefteå, Västernorrlands län

Sedan midnatt har fem personer omhändertagits för fylleri, en av dem överlämnades till sjukvård. Under natten har en person medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

Polisen har också utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:44 Trafikbrott, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Esplanaden, Stenstan i Sundsvall. Föraren får en ordningsbot för att ha kört där fordonstrafik är otillåten.

02:20 Misshandel, Sundsvall
Polisen uppmärksammas på ett bråk på en krog i centrum. En man är misstänkt för att ha misshandlat en annan man. Anmälan gällande misshandel upprättas. 

03:14 Misshandel, Sollefteå
Polisen beordras till Sollefteå centrum med anledning av ett bråk. Enligt initiala uppgifter ska två personer har varit inblandade. En anmälan upprättas gällande misshandel och en gällande olaga hot. 

03:45 Grov misshandel, Sundsvall
Polisen påträffar en skadad man i närheten av centralstation i Sundsvall. Enligt tillgängliga uppgifter ska mannen ha blivit misshandlad av okända gärningspersoner. Mannen förs till sjukvård med ambulans för kontroll.

Det finns inga misstänkta eller frihetsberövade i ärendet i nuläget. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan gällande grov misshandel. 

Mest läst av andra