Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södra Berget, Sundsvall, Sollefteå, Gala, Moliden, Örnsköldsviks Kommun, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Södra Berget, Sundsvall, Sollefteå, Gala, Moliden, Örnsköldsviks Kommun, Västernorrlands län

Sedan midnatt har två personer i länet omhändertagits för fylleri. Två personer har också medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

00:03 Motorfordon anträffat, Sundsvall
Vid midnatt kontaktas polisen gällande en stulen bil som hittats på Södra berget i Sundsvall. Polisen har tagit bilen i beslag.

00:45 Skadegörelse, Sollefteå
Polisen kontaktas gällande ett misstänks inbrott/inbrottsförsök i ett hus i Sollefteå. En man ska ha slagit sönder fönsterrrutor och därefter sprungit från platsen. Polisen omhändertar den misstänkte enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för skadegörelse.

Övrigt: Under natten har en viltolycka rapporterats till polisen, den inträffade på länsväg 348 Gala, Moliden i Örnsköldsviks kommun. Inga personskador uppstod. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.