Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Stenstan, Inre Hamnen, Sundsvall, Norrmalm, Kemivägen, Bredsand, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Stenstan, Inre Hamnen, Sundsvall, Norrmalm, Kemivägen, Bredsand, Västernorrlands län

Sedan midnatt har tre personer i länet omhändertagits för fylleri. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. Polisen har också tagit upp en anmälan om sexuellt ofredande i krogmiljö. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:
 
00:11 Misshandel, Sundsvall
Polisen uppmärksammas på en misshandel i Stenstan. En man misstänks ha slagit en annan. Anmälan om misshandel upprättas.

00:15 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till Inre hamnen i Sundsvall med anledning av ett större slagsmål. Flertalet personer ska ha varit inblandade enligt inkommande uppgifter till polisen. På plats påträffas minst en person som ska ha blivit misshandlad. Det finns inga uppgifter om eventuella misstänkta. Anmälan om misshandel upprättas. 

00:23 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen beordras till Norrmalm med anledning av skadegörelse på bilar. Polisen har varit på plats och påträffat två bilar som ska ha utsatts för skadegörelse. Anmälan upprättas. Det finns inga misstänkta kvar på platsen.

05:10 Trafikolycka, Sundsvall
Polisen larmas om en singelolycka med personbil på Kemivägen i Bredsand. Personbilen ska ha kört av vägen. Det är oklart om föraren ska ha behövt uppsöka sjukvård. Polisen har varit på plats, det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...