Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Stenstan, Sundsvall, Själevad, Örnsköldsvik, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av polisens arbete klockan 07:00 – 22:00

Stenstan, Sundsvall, Själevad, Örnsköldsvik, Västernorrlands län

Åtta personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). En av dessa misstänks för olaga hot och ofredande.

22:37, Stenstan, Sundsvall

En tonårspojke under 18 år har försökt ta sig in på en krog med en annan persons identitetshandling. Polisen larmas till platsen. Pojken misstänks för falskt brukande av urkund. Anmälan upprättas.

03:43, Stenstan, Sundsvall

En man uppger att han har blivit misshandlad utomhus. Polisen åker till platsen och samtalar med mannen, sen skjutsar man honom till sjukvård. Ingen gärningsman fanns kvar på platsen. Anmälan gällande misshandel upprättas.

03:46, Själevad, Örnsköldsvik

Polisen kontrollerar en personbil. Tre män finns in bilen, polisen misstänker att alla tre är påverkade av narkotika. De får följa med för provtagning. En anmälan gällande narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...