Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Brogatan, Domsjö, Örnsköldsvik, Matforsvägen, Norra Ådalsvägen, Skogsbackavägen, Sollefteå, Baldersvägen, Haga, Sundsvall, Sockenvägen, Arnäsvall, Västra Vägen, Bergsåker, Krokvägen, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll

Västernorrland, resultat i urval från dagens trafikkontroller.

Västernorrland, Brogatan, Domsjö, Örnsköldsvik, Matforsvägen, Norra Ådalsvägen, Skogsbackavägen, Sollefteå, Baldersvägen, Haga, Sundsvall, Sockenvägen, Arnäsvall, Västra Vägen, Bergsåker, Krokvägen, Västernorrlands län

Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen på Brogatan i Domsjö, Örnsköldsvik.

På Matforsvägen i Matfors utfärdades 15 ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser. Ett körkort omhändertogs. Högst hastighet som uppmättes var 76 kilometer i timmen på en 40-sträcka.

Det finns inga anmärkningar noterade vid trafikkontrollen som hölls på en 50-sträcka utanför en skola på Norra Ådalsvägen/Skogsbackavägen i Sollefteå.

På Baldersvägen, Haga i Sundsvall, utfärdades sex ordningsböter på grund av fortkörning.

Det finns inga anmärkningar noterade vid hastighetskontrollen på Sockenvägen i Arnäsvall, Örnsköldsvik.

Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen på Västra vägen i Bergsåker, Sundsvall.

På Krokvägen i Örnsköldsvik utfärdades två ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser.

Uppdaterad kl 14:10

Vid en kontroll på Norrmalm i Sundsvall stoppades och kontrollerades en bilförare, en kvinna, som blåste positivt i polisens sållningsinstrument. Ytterligare provtagning utfördes, körkortet omhändertogs och en anmälan om rattfylleri ska upprättas. Ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

Det finns inga anmärkningar noterade från hastighetskontrollen i Hovsjorden, Härnösand.

Alla som passerade kontrollen på Södermalm i Sundsvall var utan anmärkningar.