Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västerås, Västmanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök

18-åring knivskuren på krog i centrala Västerås.

Västerås, Västmanlands län

Strax före kl 01 under natten mot lördagen fick polisen larm om att någon hade knivskurits på en krog i centrala Västerås. Framme på platsen kunde man konstatera att en 18-åring yngling hade knivskurits, under oklara omständigheter på krogen. Han fördes till sjukhuset med allvarliga, men inte livshotande skador. Hans läge bedöms som stabilt. Krogen fick utrymmas en kortare stund, för att polisen skulle få kontroll över läget. En brottsplats är anträffad och en teknisk undersökning är genomförd. Flera vittnen är hörda och flera förhör kommer att genomföras under lördagen. En person är gripen för brottet, som i nuläget är rubricerat som mordförsök. I övrigt lämnas inga ytterligare kommentarer, eftersom en förundersökning pågår.

Polisen Västmanland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...