Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Anträffad död En person anträffas död på en adress i Frufälla strax utanför Borås.

Borås, Västra Götalands län

Vi fick under förmiddagen in ett larm om ett sjukdomsfall/hjärtstopp. En person anträffas död på en adress i Frufälla strax utanför Borås. Sjukvården har begärt fram polis med anledning av det finns en del oklarheter kring dödsfallet och vi har inlett en förundersökning gällande mord/dråp. Det handlar i huvudsak om att vi ska försöka få klarhet i vad som hänt. Det finns ingen misstänkt eller gripen i fallet.

16.16 Den tekniska undersökningen är genomförd på platsen, med det finns fortsatt oklara omständigheter runt dödsfallet. Brott kan inte uteslutas, men inte heller att dödsfallet beror på sjukdom. Förundersökningen kvarstår därför fram till dess att en rättsmedicinsk undersökning är genomförd för att fastställa dödsorsaken. Denna undersökning kommer att genomföras skyndsamt. 

Det finns ingen ytterligare information att lämna om händelsen. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra