Karta som visar ungefär var händelsen Anträffad död: Vid Klippans färjeläge har en död person anträffats i vattnet. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Anträffad död Vid Klippans färjeläge har en död person anträffats i vattnet.

Klippans Färjeläge, Göteborg, Västra Götalands län

Det var en förbipasserande som upptäckte kroppen och larmade polis och räddningstjänst. Räddningstjänsten har tagit upp kroppen ur vattnet och personen har konstaterats vara död. För närvarande är personen inte identifierad.

11.10 Då dödsorsaken är okänd och det inte går att utesluta brott har en förundersökning om mord inletts. Kroppen kommer att genomgå en rättsmedicinsk undersökning för att fastställa dödsorsaken.

13.20 Den avlidne är en man i 55-årsåldern och han är identifierad.

Kl 19.30: Arbetet med att kunna nå eventuellt anhöriga till den man som anträffats avliden har ännu inte lett fram till något resultat. Polisen kommer att ta kontakt med sociala myndigheter och be om hjälp. Detta arbete kan först påbörjas på måndag.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra