Karta som med röd fyrkant ramar in Öxabäck, Mark, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Vid 18:30-tiden i går, måndag, anmäldes en man i 75-årsåldern försvunnen av sin familj. En intensiv sökinsats pågår.

Öxabäck, Mark, Västra Götalands län

Sökinsatsen inleddes i Öxabäck under måndagskvällen och pågår fortfarande. Polisen har inlett en särskild händelse och från polisens sida deltar helikopter, hundpatrull och ett stort antal polispatruller i sökandet. Dessutom deltar militären och Missing People.
Den försvunne mannen skulle ha åkt på en utflykt under gårdagen, men dök aldrig upp. Senast någon såg honom var vid kyrkan i Öxabäck vid 07:30-tiden i går morse. Sedan dess är han borta.
Troligtvis bär mannen en mörkblå jacka och blåa jeans/mörka byxor.
Hör gärna av dig till polisen om du tror dig ha sett mannen. Ring 114 14 eller 112 om det är akut.

Uppdatering 13:39: Sökandet fortsätter efter den försvunne mannen. Sökområdet har utvidgats sedan i morse och även sjöpolisen deltar i letandet. Har du sett mannen på bilden ovan - hör av dig till polisen på 114 14 eller om det är akut på 112. 

Uppdatering 15:41: Mannen är ännu inte återfunnen. Sökinsatsen har utökats med ytterligare hundpatruller och fler hästar. Mc-polis och helikopter deltar också liksom ett stort antal patruller. Från Missing People hjälper 150 personer till i sökandet och militären bidrar med ett 50-tal personer.

Mest läst av andra