Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Temperaturgatan, Hisingen, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök

Skottlossning på Temperaturgatan, Hisingen

Temperaturgatan, Hisingen, Göteborg, Västra Götalands län

Polis och ambulans larmades till Temperaturgatan i anledning av en skottlossning.

Två personer är avförda med ambulans med skottskador.

Två andra personer är hämtade till förhör.

Polisinsats pågår på flera platser.

Ordinarie presstalesman på väg fram för tjänstgöring, fram tills dess kan inga pressamtal besvaras pga arbetsbelastning.

Uppdatering:

En av de skadade, en 16 pojke har avlidit. Anhöriga är underrättade.  / Morten Gunneng

Uppdatering klockan 00.16 Den andra personen som fördes med ambulans till sjukhus är en ung kvinna född -02. Hon uppges vara lindrigt skadad. Det är oklart om det varit en eller flera gärningsmän. Två personer som befann sig på platsen är inhämtade till förhör.

00.23 Händelsen har inträffat vid klockan 22.14

00.29 Ett intensivt utredningsrabete pågår, och platsen är avspärrad i väntan på kriminalteknisk undersökning. Dörrknackning påbörjas i området.

02.08 Kriminalteknikerna har nu anlänt, och arbetet på brottsplatsen beräknas pågå fram till ca 03.00. Flera skott uppges ha avlosstas på platsen i samband med händelsen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...