Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Timmervägen, Skövde, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök

Polis och ambulans larmas till Timmervägen med anledning av att en man/kille blivit knivhuggen i bröstkorgen utomhus.

Timmervägen, Skövde, Västra Götalands län

Mannen/killen körs med ambulans till SKAS med allvarliga skador. Gärningsmannen/männen lämnar platsen i riktning söderut. Polisen spärrar av brottsplatsen för teknisk undersökning. Ett flertal förhör hålls på platsen med vittnen och polisen spanar intensivt efter gärningsmannen/männen. 
Vidare information kommer efter hand.

Uppdatering 13.10

Den tekniska undersökning på brottsplatsen är avslutad och avspärrningen är hävd. Dörrknackning pågår i området och flera vittnen hörs på platsen. Den intensiva jakten efter gärningsmännen fortsätter med bland annat helikopter, hundpatruller, IGV-poliser och utredningspersonal. Polisens arbetshypotes är att det inträffade är en intern konflikt mellan de inblandade och det finns ingen nätverkskoppling. 
Målsägaren som ligger på sjukhuset med allvarliga skador är en man i 30-årsåldern.

Uppdatering 16:47
Fortfarande ingen ny information att kommunicera gällande skadeläget på målsägande. Än så länge har ingen gärningsperson gripits, men jakten fortsätter.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.