Karta som med röd fyrkant ramar in Hisingen, Väderilsgatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Polis larmas till en adress på Hisingen efter att förbipasserande har hört "hysteriska dödsskrik" från en lägenhet.

Hisingen, Väderilsgatan, Göteborg, Västra Götalands län

Flera personer ringer om att det hörs bråk och höga skrik från en lägenhet på Väderilsgatan. Det är förbipasserande som larmar och det ska vara en kvinna som skriker. En av inringarna beskriver det som "hysteriska dödsskrik". När polis kommer till adressen hörs inte längre något bråk, men man lyckas lokalisera lägenheten som det ska ha hörts skrik ifrån. Det visar sig däremot inte röra sig om ett bråk. I stället är det några kvinnor som har karaokekväll. Patrullen pratar med grannar som inte har något att anmärka på. Därefter lämnar patrullen utan vidare åtgärd. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra