Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Strömstad, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Ekemyr, överträdelse av tillträdesförbud

Strömstad, Västra Götalands län

En person har gått runt i olika butiker där han har tillträdesförbud. Personen försökte även stjäla en vara i en av butikerna, men lyckades inte med detta. Personen var även verbalt utåtagerande, vilket skapat viss oro bland allmänheten. Polisen larmades till platsen och kunde tillfälligt frihetsberöva personen, en man i 40-årsåldern. Mannen kom att misstänkas för överträdelse av tillträdesförbud.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Person med tillträdesförbud försökte stjäla i butik

Alternativ text:

En man i 40-årsåldern har gått runt i olika butiker där han hade tillträdesförbud. Han försökte även stjäla en vara i en av butikerna men lyckades inte med detta. Mannen var även verbalt utåtagerande vilket skapade viss oro bland allmänheten. Polisen larmades till platsen och kunde tillfälligt frihetsberöva mannen. Han misstänks nu för överträdelse av tillträdesförbud.

Dessa texter är ofta automatiskt genererade av AI. Tolkningsfel kan förekomma.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra