Karta som med röd fyrkant ramar in Älvängen, Falköping, Borås, Fristadsvägen, Melleruds Kommun, Lysekil, Hallinden, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt En mycket lugn natt. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och i kväll kommer Stefan Gustafsson.

Älvängen, Falköping, Borås, Fristadsvägen, Melleruds Kommun, Lysekil, Hallinden, Västra Götaland, Västra Götalands län

22.41 Älvängen, dieselstöld m.m.

Vittnen ser hur två män stjäl diesel vid Kungälvs Trä. När männen blir upptäckta lämnar de platsen i riktning mot Älvängens centrum. Ett av vittnena försöker springa ikapp dem men får då sten kastat mot sig och avbryter. Ingen blev träffad av stenarna. Polisen skriver en anmälan om stöld av drivmedel samt försök till misshandel.

00.16 Falköping, inbrott på skola

Väktare kan konstatera att någon gjort inbrott på Kinnarpsskolan. Någon har kastat en sten genom ett fönster och tagit sig in. Minst två datorer har blivit stulna och polien har varit där och gjort en brottsplatsundersökning. Ingen gripen.

00.23 Borås, drograttfylleri och narkotikabrott

På Fristadsvägen stoppas en bil för kontroll. Det är tre personer i bilen och samtliga misstänks vara påverkade av narkotika. De tas med för provtagning och föraren rapporteras för drograttfylleri och passagerarna för eget bruk av narkotika.

02.01 Mellerud, misshandel

På en ort i Melleruds kommun har en man i 40-årsåldern blivit misshandlad av en annan man. Misshandeln ska ha skett utomhus och mannen ska ha blivit slagen. Den misshandlade mannen är förd till sjukhus med oklara skador. Den misstänkte är i 60-årsåldern och har gripits av polisen. Han är misstänkt för misshandel, hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd.  

02.18 Lysekil, rattfylleri

På länsväg 162 vid Hallinden stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han tas med för vidare provtagning på polisstationen. 

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra