Karta som med röd fyrkant ramar in Falköping, Warenbergsgatan, Göteborg, Stenklevsgatan, Brämaregatan, Svenljunga, Sexdrega, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson.

Falköping, Warenbergsgatan, Göteborg, Stenklevsgatan, Brämaregatan, Svenljunga, Sexdrega, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.16 Falköping, misshandel
I en lägenhet på Warenbergsgatan kommer flera personer i bråk och polis kallas till platsen. En man skall ha slagit en person och sedan lämnat lägenheten, omständigheterna är oklara, ingen är allvarligt skadad. En anmälan om misshandel skrivs.

02.02 Göteborg, narkotikabrott
En inringare ser tre personer vid ett cykelställ på Stenklevsgatan och misstänker att de tre skall stjäla cyklar. Polispatrull kan kontrollera de tre personerna varav två tas med för provtagning misstänkt för narkotikabrott. Ingen anmälan om cykelstöld skrivs, endast narkotikabrott.

03.57 Göteborg, stöld genom inbrott
Larm kommer från en frisersalong på Brämaregatan. Polispatrull kommer till platsen och söker igenom lokalen men ingen finns kvar. Mycket tyder på att ett kassaskåp är stulet, en anmälan skrivs.

05.43 Svenljunga, misstänkt rattfylleri
En personbil har i Sexdrega kört i diket, en förbipasserande stannar och pratar med de två unga männen i bilen, ingen verkar vara skadad.  Polis kommer till platsen och  föraren tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri. Ägaren till bilen ombesörjer bärgning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra