Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Kyrkbyn, Hisingen, Vasastaden, Borås, Evedalsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesman är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson samt Anna Göransson.

Göteborg, Kyrkbyn, Hisingen, Vasastaden, Borås, Evedalsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.51 Göteborg, personrån.
En person blir rånad ombord på en buss i Kyrkbyn på Hisingen. Skall varit flera personer, troligen fyra, som slagit anmälaren och i samband med detta har man tagit en mobiltelefon. Man hoppar sedan av bussen för att sedan springa från platsen. Polis till platsen som söker av närområdet men utan att hitta på någon som stämmer överens med rånarna. Anmälaren behövde ej uppsöka sjukhus.

01.34 Göteborg, narkotikabrott.
 En man bråkar ombord på en spårvagn i Vasastaden varför polis larmas fram till platsen. Ingen ombord vill göra någon anmälan. Mannen får följa med för att sova ruset av sig samt visar tecken på drogpåverkan varför en provtagning kommer att ske. Har även förekommit en skadegörelse mot en restaurang som eventuellt den misstänkte mannen kan bindas till men det får den fortsatta utredningen visa.

01.39 Borås, försök till stöld.
En patrull är på Evedalsgatan då man sett några obehöriga inne i en byggnad som varit eldhärjad sedan tidigare samt området skall vara avspärrat. Patrullen griper två personer som kommer ut från byggnaden men det finns uppgifter om att de kunde varit fler. De får följa med till stationen för fortsatt utredning, en anmälan skrivs.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra