Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Hyssna, Mellerud, Fengersfors, Dals Långed, Göteborg, Olskroken, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.29 Mark, vårdslöshet i trafik samt drograttfylleri
I Hyssna ser en polispatrull en bil utan registreringsskyltar. På riksväg 41 försöker patrullen slå stopp på bilen då den även vinglar kraftigt. Föraren vägrar dock att stanna och kör efter cirka fem minuter in i ett betongfundament. Det är en man och en kvinna i 20-årsåldern i bilen. Mannen som är förare misstänks för vårdslöshet i trafik samt drograttfylleri. Han körs till sjukhus för provtagning och kontroll. 

03.11 Mellerud, Vårdslöshet i trafik samt drograttfylleri
I Mellerud kör en bilist vårdslöst och en polispatrull försöker att stoppa den. Bilen vägrar stanna och kör norrut genom Dalsland på E45. Det går i höga hastigheter mot Fengersfors samt Dals Långed. I Dals Långed stannar till slut bilen och föraren, en man i 20-årsåldern, kan medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri samt vårdslöshet i trafik.

04.29 Göteborg, inbrott
Larmet går från en tips & tobaksbutik i Olskroken. Väktare som är först på plats kan konstatera att larmet är skarpt men att inga personer är kvar. Två personer har setts lämna platsen på en moped. Man har brutit upp en dörr till butiken och stulit en okänd mängd tobak. Polisen skriver en anmälan om stöld genom inbrott men ännu är ingen gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra