Karta som med röd fyrkant ramar in Grästorp, Södergatan, Vårgårda, Marknadsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

Grästorp, Södergatan, Vårgårda, Marknadsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

I anslutning till lördagens Summerburst har 21 personer omhändertagits enligt LOB, 23 personer enligt PL13, 1 anmälan om sexuellt ofredande och 1 anmälan om misshandel har upprättats samt 55 personer misstänks för ringa narkotikabrott. 

23.31 Grästorp, trafikolycka
En moped och en personbil är inblandade i en olycka på Södergatan. Föraren av mopeden körs med ambulans till sjukhus, skadeläget skall vara allvarligt enligt uppgifter från sjukhuset. Föraren till personbilen tas med för provtagning. Bland annat skrivs en anmälan om misstänkt drograttfylleri. 

00.19 Vårgårda, misshandel
På marknadsgatan har en man slagit en annan med ett knytnävsslag i ansiktet. När polis kommer fram håller två personer fast mannen. Mannen som är i 25-årsåldern grips och körs in till polishuset för förhör. Anmälan om misshandel skrivs, tre personer är målsägare.

Mest läst av andra