Karta som med röd fyrkant ramar in Korsgatan, Uddevalla, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon! Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson.

Korsgatan, Uddevalla, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.29 Rån, Korsgatan. Tre män uppger att flera personer misshandlat dem vid en uttagsautomat, detta genom slag och sparkar. I samband med tumultet blir de rånade på tillhörigheter som bankkort, mobil och kontanter. En av männen har en skada i huvudet, ochbhan förs med ambulans till sjukhus. Det finns ingen misstänkt.

00.37 Rån, Slotsskogen. Två personer uppger att det blivit påhoppade av flera gärningsmän. Genom slag och sparkar har en av dom två blivit rånade på klocka, mobiltelefon samt plånbok. Den rånade, en man, är inte i behöv av sjukvård.

02.30 Misshandel, Kampenhofsgatan, Uddevalla. En man har blivit misshandlad, och ligger på marken. Han ska blöda från huvudet, och polis samt ambulans skickas till platsen. Den misstänkte gärningsmannen uppges ha lämnat platsen.  Mannen uppges vara vaken. Polis upprättar en anmälan gällande misshandel.

Mest läst av andra