Karta som med röd fyrkant ramar in Vänersborg, Vårgårda, Siene, Bröd, Göteborg, Vårmånadsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

Vänersborg, Vårgårda, Siene, Bröd, Göteborg, Vårmånadsgatan, Västra Götalands län

23.53 Vänersborg, rattfylleri
I Bryggum stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 40-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och togs med för provtagning. Han rapporterades för rattfylleri och omhändertogs därefter för fylleri.

03.04 Vårgårda, trafikolycka
På E20 vid Siene körde en lastbil med släp lastad med bröd i diket. Inga personskador. Polisen fick dirigera trafik under tiden ekipaget bärgades. Vid 06-tiden var bärgningen klar och vägen öppen igen. En anmälan om vårdslöshet i trafik har upprättats.

03.55 Göteborg, inbrott
På Vårmånadsgatan hör vittnen hur någon tagit sig in i en källare i ett flerfamiljshus. När polisen undersöker saken finns ingen kvar på platsen men flera källarförråd har blivit uppbrutna. Det är i nuläget oklart vad som stulits. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra