Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Berghem, Göteborg, Östra Sjukhuset, Packhusplatsen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Christer Fuxborg.

Berghem, Göteborg, Östra Sjukhuset, Packhusplatsen, Västra Götalands län

23:31, trafikolycka vilt, Mark
Föraren av en personbil kolliderar med en älg på riksväg 41 vid Berghem. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Inga uppgifter om personskador. Bilen bärgas från platsen. En anmälan om trafikolycka vilt är upprättad.

01:46, misshandel, Göteborg
Polis larmas till Östra sjukhuset. En man har kommit till sjukhuset med en knivskada i skulderbladet. Enligt uppgift ingen allvarlig skada. Mannen vill inte medverka. En patrull skriver en anmälan om grov misshandel.

04:53, stöld, Göteborg
Vi får larm om en person som lastar in saker in en bil på en byggarbetsplats vid Packhusplatsen. En patrull hittar en man på plats som stämmer in på beskrivningen. Patrullen skriver en anmälan om stöld.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra