Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Göteborg, Jordhyttegatan, Lilla Fridhemsgatan, Borås, Kasernvägen, Gullspång, Örebro, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.32 Göteborg, bilbränder
Med cirka 20 minuters mellanrum börjar två bilar att brinna på Jordhyttegatan samt Lilla Fridhemsgatan. Vid båda tillfällena har vittnen sett maskerade personer som kastat in något brännbart i bilarna. Bilarna förstörda och polisen har sökt med flera enheter i området samt med helikopter. Polisen har skrivit anmälningar om skadegörelse men det finns ingen misstänkt i ärendet.

23.16 Borås, narkotikabrott
På Kasernvägen stoppas en bil för kontroll. I bilen färdas tre män mellan 20-30 år som alla misstänks vara narkotikapåverkade. De tas med för provtagning misstänkta för narkotikabrott och föraren även för drograttfylleri. En av dem rapporteras även för brott mot knivlagen.

02.46 Gullspång, trafikolycka
På riksväg 26 cirka 3,5 kilometer söder om Gullspång har en person på en fyrhjuling kört av vägen och voltat. Föraren förs till sjukhus i Örebro med ambulanshelikopter. Personen ska vara allvarligt skadad. Fyrhjulingen tas i beslag för en teknisk undersökning.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra