Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norrköping, Gammelsta, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, personskada

Allvarlig olycka på E4 mellan Norrköping och Nyköping.

Norrköping, Gammelsta, Nyköping, Södermanlands län

16:46 larmas om en allvarlig trafikolycka med flera fordon vid trafikplats 128, Gammelsta, på E4:an i norrgående riktning.

Räddningstjänst arbetat på platsen och vägen är helt avstängd.

17:04 Det är två lastbilar som är inblandade i olyckan. Tre personer ska vara drabbade, skedläget är oklart. Det är mycket bråte på vägen och trafiken är fortsatt helt avstängd i norrgående riktning. Polis och räddningstjänst samverkar på platsen.

17:13 Trafikverket kommer att leda om norrgående trafik från trafikplats Stavsjö via länsväg 800.

17:31 Det är två lastbilar med släp och en lätt lastbil som är inblandade i olyckan. Skadeläget fortfarande oklart. Prognosen är att ett körfält kommer att kunna öppnas inom kort för att släppa på trafiken i kön.

17:44 Ett körfält norrgående är öppet. Samtliga fordon bärgas från platsen. Två personer har förts med ambulans till sjukhus. Skadeläget okänt.

Texten uppdateras

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...