Karta som med röd fyrkant ramar in Upphärad, Tämta, Bollebygd, Kyrkväg, Linnégatan, Ödsmål, Göteborg, Önneredsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av gårdagkvällens och nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén och ikväll kommer Tommy Nyman.

Upphärad, Tämta, Bollebygd, Kyrkväg, Linnégatan, Ödsmål, Göteborg, Önneredsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

16.05 Trafikolycka-singel, Trollhättan
På länsväg 1996 i Upphärad har en personbil kört av vägen. Två personer skadas allvarligt i olyckan och de förs till sjukhus, varav en med ambulanshelikopter. Vägen stängs tillfälligt av och bilen tas i beslag för en teknisk undersökning.

17.22 Trafikolycka, Borås
Tre personbilar inblandade i en krock på rikvsäg 42 i Tämta. Fyra personer förts till sjukhus med ambulans, skador oklart.

17.50 Försök till mord, Bollebygd
Polis larmas till Bollebygd kyrkväg med anledning av att en man ska ha blivit knivskuren. Mannen anträffas och förs till sjukhus med ambulans, hans skador uppges vara allvarliga. Platsen spärras av för en teknisk undersökning. En person har under natten anhållits av jouråklagare misstänkt för medhjälp till mordförsök.

19.46 Trafikolycka, Orust
Singelolycka på länsväg 178 i Tegneby, föraren ska ha väjt för en älg och kört i diket. Fyra personer förs till sjukhus, skador oklart.

 21.04 Rån, Uddevalla
En servicebutik på Linnégatan har blivit utsatt för ett rån. En maskerad man med ett pistolliknande föremål har hotat personal och tilltvingat sig kontanter. Mannen har sedan sprungit från platsen. Polis har sökt i området, bland annat med hund samt knackat dörr, men i nuläget är ingen gripen. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats fysiskt vid rånet.

22.03 Trafikolycka-singel, Stenungsund
I Ödsmål, på E6 i norrgående riktning, har en bil kört av vägen. Tre personer har förts till sjukhus, skador oklart.

02.08, Traifkolycka, Strömstad
Vid Saltbacken har en personbil väjt för en älg, kört av vägen och fastnat mellan två träd. En person uppges vara lindrigt skadad.

04.18 Göteborg, Inbrott
Polis larmas till en byggarbetsplats vid Önneredsvägen med anledning av ett pågående inbrott. En bil ses lämna platsen och polis söker efter de misstänkta gärningsmännen. I nuläget är ingen gripen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra