Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Kalendervägen, Borås, Symfonigatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

Göteborg, Kalendervägen, Borås, Symfonigatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.35 Göteborg, narkotikabrott
En ung man ser en polispatrull och slänger narkotika på marken innan han springer från platsen. Polis med hund kan hitta mannen vid Kalendervägen, mannen körs in till polishuset. Flera vakuumförpackade påsar med narkotika tas i beslag.

00.54 Göteborg, grovt rattfylleri
I Skra Bro körs en person i 30-årsåldern på, skador på ben, axel och ansikte. Personen körs med ambulans till sjukhus. Föraren, en man i 70-årsåldern,  blåser positivt och tas med för provtagning. En anmälan skrivs gällande grovt rattfylleri och vårdslöshet i trafik.     

05.40 Borås, Stöld genom inbrott
En man grips av en vaktmästaren inne på en byggarbetsplats på Symfonigatan. Polis med hund söker efter ytterligare en man som stulit verktyg, utan resultat. Den gripne mannen körs in till polishuset för förhör, en anmälan skrivs.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.