Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Rödbo, Kungälv, Hultviksvägen, Askim, Allégatan, Borås, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats

Rödbo, Kungälv, Hultviksvägen, Askim, Allégatan, Borås, Västra Götalands län

Kl 21.33 Rödbo, Kungälv, Skadegörelse. En person har sparkat på en bil så att skador uppstått. Personen misstänks för skadegörelse och anmälan är skriven av patrullen. Personen fick smärtor i foten och kördes till sjukhus av polispatrullen.

Kl 02.45 Hultviksvägen, Askim, stöld. En villaägare vaknade av att okända personer stal utemöblerna på verandan. När villaägaren kom ut lämnade personerna platsen i flera bilar med utemöblerna. Anmälan om stöld är skriven.

Kl 02.25, Allégatan, Borås, misshandel. En person ringer in till polisen och säger att han blivit slagen i ansiktet av flera personer. Polispatrull larmas till platsen och letar i området. Ingen person gripen. Patrullen skriven anmälan om misshandel.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...