Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Töreboda, Monsungatan, Selma, Trollhättan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats, nedan följer en sammanfattning från kvällen/natten.

Töreboda, Monsungatan, Selma, Trollhättan, Västra Götalands län

21.13 Grov misshandel Töreboda
Polisen får samtal om att det är ett pågående slagsmål utomhus i Töreboda centrum. När polis kommer till platsen får de uppgifter om att målsägaren ska ha blivit sparkad ett flertal gånger när hon låg på marken. En misstänkt grips i samband med händelsen och målsägaren avförs till sjukhus med ambulans. Polisen skriver en anmälan om grov misshandel.

Uppdatering kl. 13.00- Rättelse till ovan händelse. Det ska vara två som är gripna för den grova misshandeln i Töreboda. Båda har även anhållits av åklagaren.

21.50 Grovt rattfylleri, Monsungatan Göteborg
Polis får in samtal om att det är en bil som kört in i en byggnad på Monsungatan. Föraren ska vara aggressiv och det är stökigt på plats. Allmänhet samt en ledig polis ingriper snabbt och kan lugna ner situationen. Polisen skriver anmälan på grovt rattfylleri samt grov vårdslöshet i trafik.

22.18, Rån Selma Lagerlöfs torg
En man ringer in till polisen och berättar att okända personer ska ha hoppat in i hans bil, tvingat honom till att ta ut pengar och sedan lämnat av honom och åkt iväg med hans bil. Några timmar senare i Trollhättan hittar polisen bilen och kan gripa två misstänkta.

Händelsekarta

Laddar karta...