Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Ulricehamn, Industrivägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet.

Ulricehamn, Industrivägen, Västra Götalands län

Kl 22.57 Storgöteborg, misshandel i relation
Polisen får in ett samtal från en kvinna som uppger att hennes man "dödar henne". Mannen ska även ha ett tillhygge/yxa. Hon säger sig blivit slagen både nu och tidigare. Polisen åker till platsen och möts av kvinnan som är berusad. Mannen finns på plats men det finns ingen yxa.Polisen griper mannen misstänkt för misshandel och olaga hot. Inga uppgifter om skador på kvinnan. 

Kl 03.25 Göteborg, mord/dråp (se separat notis)

06.03 Ulricehamn, inbrottsstöld 
Larm till ett företag på Industrivägen. En hel vägg till företaget har rivits ner och gärningsmännen har på detta sätt tagit sig in i företaget, utan att larmet löst ut. I lokalerna har en större mängd kläder tillgripits. Okänt värde. Tidpunkten för inbrottet är inte känt, det har inträffat under natten. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra