Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Skaraborg, Göteborg, Stora Fiskebäcksvägen, Bollebygd, Skövde, Väring, Mariestad, Södra Ryd, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon. Natten har enligt vakthavande befälet lite småstökig med mycket fylleri. Inga allvarliga brott är inrapporterade. Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 7-16)

Trollhättan, Skaraborg, Göteborg, Stora Fiskebäcksvägen, Bollebygd, Skövde, Väring, Mariestad, Södra Ryd, Västra Götaland, Västra Götalands län

I regionen har det varit flera festivaler, Fallens dagar i Trollhättan, fotbollsturnering Gothia Cup och stor hästtävling, Stochampionatet  i Skaraborg m.fl . Väldigt mycket folk på samtliga platser men inga allvarliga brott är inrapporterade. Idag fortsätter Gothia cup med finaler. 

Kl 00:13. Göteborg. Rattfylleri

En polispatrull kontrollerar en person på Stora Fiskebäcksvägen. Han misstänks för rattfylleri alternativt drograttfylleri. Han får följa med till stationen för fortsatt provtagning och utredning.

Kl 01:56. Bollebygd. Ofog av ungdom

Det är ett gäng ungdomar som bråkar invid tågstationen. Dom bråkar med varandra och med förbipasserande personer. Dom hoppar upp och ned på spåren. Flera vuxna har försökt säga till ungdomarna att lugna ned sig men blir då verbalt angripna.  Busåkning på mopeder och allmän fylleri i området krävde polispatrull till platsen.  Polisen är på plats till det har lugnat ned sig. Oklart om det skrivs någon anmälan.

Kl 02:34. Skövde, rattfylleri

På Länsväg 200 i Väring mot Mariestad är det en väktarbil som larmar polisen angående en bil vars förare kan misstänkas vara påverkad av någonting. Polisen ansluter till området och vid Södra Ryd stoppas bilen för kontroll. Föraren en man i 35 års åldern får följa med till staionen för fortsatt provtagning och utredning. Misstänks för rattfylleri.

 

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra