Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Kråkekärrsgatan, Göteborg, Frölunda Torg, Järntorget, Brygghuset, Torstensonsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Borås, Kråkekärrsgatan, Göteborg, Frölunda Torg, Järntorget, Brygghuset, Torstensonsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.02 Borås, narkotikabrott
Vid Kråkekärrsgatan kontrollerar polis två killar som uppträder påverkade. De får, följa med till polisstationen för provtagning, misstänkta för narkotikabrott.

00.55 Göteborg, narkotikabrott
Vid Frölunda Torg kontrollerar polis en man som misstänks vara narkotikapåverkad. Han får följa med för provtagning, misstänkt för narkotikabrott.

01.47 Göteborg, skadegörelse
På Järntorget är det några personer som klottrar vid Brygghuset. En av personerna en man i 30-årsåldern omhändertas för fylleri och en anmälan gällande skadegörelse skrivs. 

03.07 Borås, grov misshandel
På ett boende vid Torstensonsgatan är det en man som blir misshandlad av två män och en kvinna. Polis griper de tre på plats och en anmälan gällande grov misshandel, olaga hot, skadegörelse samt brott mot knivlagen skrivs. Den slagne var inte i behov av sjukhusvård.

Mest läst av andra