Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Fritsla, Göteborg, Kanelgatan, Gårdsten, Nya Allén, Västra Götalands län

22.07 Mark, drograttfylleri
I Fritsla stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och tas med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri och hans bil tas i beslag enligt trafikbrottslagen.

23.42 Göteborg, rån
På Kanelgatan i Gårdsten har en man i 30-årsåldern blivit rånad av tre maskerade män. Männen hade masker för ansiktet. De har genom hot tilltvingat sig en tagg till ett parkeringsgarage samt mannens bilnycklar. Inga tillhyggen synliga. Polisen snabbt på plats och mannens bil som stod i garaget har inte tillgripits. Polisen har sökt i området med bl a hund men ännu har ingen gripits. Inga personskador.

01.25 Göteborg, försök till rån
Vid Trägårn i Nya Allén har en 18-årig man utsatts för ett rånförsök. För honom okända gärningsmän har försökt att ta hans klocka. De har puttat omkull honom men inte lyckats få med sig klockan. Däremot gick hans klocka sönder under tumultet. Inga personskador. Ingen misstänkt i nuläget. 

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2020/september/17/17-september-0545-sammanfattning-natt-vastra-gotalands-lan/

Mest läst av andra