Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lidköping, Tallhagsgatan, Änghagen, Hindås, Sportvägen, Skövde, Pinchos, Mellerud, Grinstad, Göteborg, Von Utfallsgatan, Mölnlycke, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalespersoner är Hans-Jörgen Ostler och Thomas Fuxborg.

Lidköping, Tallhagsgatan, Änghagen, Hindås, Sportvägen, Skövde, Pinchos, Mellerud, Grinstad, Göteborg, Von Utfallsgatan, Mölnlycke, Västra Götalands län

22.58 Lidköping, inbrott
Polis larmas till Tallhagsgatan, Änghagen med anledning av att ett inbrottslarm går igång på Elektro Kyl. På plats anträffas tjuven på en bakgård blödandes från huvudet. Han har krossat en ruta i entrédörren där han gått in och ut. I samband med detta har han skadat sig. Han grips på plats och körs till sjukhus för kontroll.

23.22 Hindås, misshandel
Polis larmas till Sportvägen med anledning av att det är bråk vid en större bilträff. Polis kommer till platsen och det lugnar ner sig. Två personer vill anmäla misshandel och polisen tar upp två anmälningar gällande grov misshandel. De två misshandlade körs hem av polisen.

03.22 Skövde, misshandel
På S:t Sigfrids Gata blir en man slagen utanför Pinchos. Han får huvudskador och körs till KSS för vård. Okänd gärningsman.

04.36 Mellerud, skadegörelse
I Grinstad är det en man som tänder eld på ett utehus på en gård. Huset blir helt utbränt. Polis kommer till platsen och mannen kan gripas misstänkt för skadegörelse. Han är alkoholpåverkad och får sova ruset av sig innan förhör kan hållas.

05.05 Göteborg, skadegörerlse
Vid Von Utfallsgatan är det två personer inne på spårområdet och sprayar på vagnar. Polis begär tågstopp under tiden som området genomsöks utan resultat. Ingen gripen och tågstoppet hävs vid 05.30-tiden.

06.21 Mölnlycke, inbrott
Kameralarmet går igång vid Metallvägen på GB-Grossistens område. Polis på plats kan konstatera att någon klippt hål i staketet och tagit sig in i området. Ett 20-tal glassbilar är genomsökta och det är oklart vad som saknas. Ingen gripen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.