Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Hedvigsborgsgatan, Göteborg, Hjalmar Brantingsplatsen, Vågmästareplatsen, Lidköping, Johannelundsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Nattens händelser i Västsverige

Borås, Hedvigsborgsgatan, Göteborg, Hjalmar Brantingsplatsen, Vågmästareplatsen, Lidköping, Johannelundsgatan, Västra Götalands län

02:38 Borås, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Hedvigsborgsgatan. Föraren blåser positivt i ett sållningsinstrument och omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

01:18 Göteborg. Knivlagen
Vi får larm om en man som går runt med en kniv vid Hjalmar Brantingsplatsen. Mannen går på en spårvagn mot Vågmästareplatsen. En patrull kommer till platsen. Mannen omhändertas för kontroll misstänkt för narkotikabrott samt grovt brott mot knivlagen.

00:25 Lidköping, narkotikabrott
En man vinglar fram och tillbaka på Härenevägen. En patrull omhändertar mannen för kontroll misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav.

00:19 Borås, mordbrand
Vi får larm via SOS om en brand på Johannelundsgatan. Räddningstjänst och åker till platsen. Det ska enligt uppgift ha brunnit i trapphuset. Inga uppgifter om personskador eller ambulansbehov. En anmälan om mordbrand är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...